user_mobilelogo

SPLOŠNO:

Prijava je možna po 14,00 uri. Depozit za nočitev z zajtrkom se plača ob prijavi, če se s stranko ne dogovori drugače. Na dan odhoda se je potrebno odjaviti do 11:00.

- Obratovalni čas recepcije: 00:00 - 24:00 preko telefona oziroma po dogovoru

- Zajtrk : 8:00 – 10:00

- Nočni mir: 22:00 - 06:00

VARNOST:

Naša gostilna s prenočišči je preurejen objekt. Prosimo, da ne poškodujete ali odstranjujete umetniških predmetov, prostorskih postavitev in predmetov, ki so namenjeni nastanitvi in bivanju gostov. Za vsako namerno poškodbo ali odstranitev se lahko gostu odvzame depozit in se od njega terja povrnitev škode. Medtem ko ste odsotni, puščajte ključ svoje sobe v recepciji. Prepovedano je spanje v spalnih vrečah, saj je za udobno spanje poskrbljeno s čisto posteljnino.

  

SKUPNI PROSTORI:

Spoštujte druge goste in se do njih obnašajte, kot bi si želeli, da se oni do vas. Goste lahko sprejemate v skupnem prostoru . Prenočevanje gostov in živali, ki na kmetiji niso prijavljeni in za bivanje niso plačali, je prepovedano.

POŽARNI RED:

Požarni red in oznake zasilnih izhodov so izobešeni. Informirajte se o lokaciji požarnega alarma in gasilnih aparatov, ravnajte po navodilih požarnega reda in upoštevajte navodila osebja. Kajenje je v prepovedano v vseh zaprtih prostorih. V primeru namernega sproženja požarnega alarma brez vzroka, ali sproženja zaradi kajenja, kuhanja ipd., v prostorih, kjer je to prepovedano, povzročitelj krije stroške gasilske intervencije, ravno tako se mu ne vrne depozita.

NADZOR NAD IZVAJANJEM HIŠNEGA REDA:

Opravlja lastnikgostilne. Navedeni imajo pravico, da v vsakem trenutku brez dovoljenja gosta preveri upoštevanje hišnega reda kjerkoli v prostorih kmetije.

UKREPI V PRIMERU KRŠITEV HIŠNEGA REDA:

V primeru kršitve določil hišnega reda, s katerimi je določena PREPOVED, se proti kršitelju izvajajo naslednji ukrepi:

1. odvzem depozita gostov,

2. prepoved vstopa v prostore,

3. začasni odvzem predmetov,

4. odstranitev iz prostorov,

5. začetek postopka za ugotavljanje odgovornosti,

6. zahteva za povračilo povzročene škode in izgube prihodka zaradi storjene škode. 

Urnik:

Od 12:00 do 22:00 | Četrtek zaprto

 

Kontakt:

T: 05 764 10 96

M: 040 569 666

E: domacija.sajna@gmail.com

 

Pošlji sporočilo